(8)

Aina ei tapahdu surullisia asioita

E-book


Rakkaus on kuin kytevÀ rÀjÀhdepötkö

Katherine Pancolin Aina ei tapahdu surullisia asioita tempaa lukijan elÀmÀn karusellin vastustamattomaan kieputukseen. Ranskalaista draamaa parhaimmillaan!

Hortense valmistautuu ensimmÀisen oman vaatemallistonsa sensaatiomaiseen nÀytökseen New Yorkissa. HÀnen suojelijansa ja sponsorinsa, upporikas 92-vuotias kreivitÀr Elena Karkhovan on kursailematon seksinnÀlÀssÀÀn. Hortensen Zoe-sisko kipuilee urahaasteiden ja ensimmÀisen rakkautensa kanssa Pariisissa, jossa myös tyttöjen Àiti, Josephine, asuu. Lapsinero Junior tutustuu Josephinen sisarpuolen Stellan poikaan Tomiin. Tuttavuudella on kauaskantoisia seurauksia, varsinkin kun Tomin isÀ, Adrian, suunnittelee suuria. Samaan aikaan kuningatar Elisabethin avioton lapsi Shirley on jatkuvasti solmussa miessuhteineen... Ja kaikkien nÀiden henkilöiden tarinat punoutuvat toisiinsa herkulliseksi runsaudensarveksi.

Katherine Pancolin Aina ei tapahdu surullisia asioita on kuin kauan odotettu sukukokous. TarkkanÀköinen kerronta ja tapahtumien yllÀttÀvÀ absurdius eivÀt pyytele anteeksi. Pancol tempaa lukijan varmalla otteella mukaansa elÀmÀn karusellin vastustamattomaan kieputukseen.