(0)

Fadder

E-book


PÄ Ruts och Twists gÄrd lever de bÄde naturnÀra och komplicerat. Saker lÀmnas och hÀmtas, idéer föds och göds. Rut loskar ner fönster och stÀller kryddor i bokstavsordning medan Twist löser lÄsta mysterier. Tobbe suktar efter att fÄ sadla om och Pernilla hÄller nÀsan strax över vattenytan. NÄgon sover sig stark medan drömmarna roterar och lungorna lÀker. NÄgon annan lÀngtar efter en ordning som aldrig tycks finnas. Kort sagt, i Laduvik fungerar livet som för de flesta andra.

HĂ€r samlas nya insikter och ny kraft.

Allihop har mer eller mindre börjat förstÄ det viktigaste av allt; förmÄgan att bara vara. Att lÀra sig leva i stunden innan den blir ett minne. Ta del av tankar om livet mitt i vardagen, bland hÀndelser och fantasier, avsikter och bekymmer.

I nionde boken Àr det vÀgledning som gÀller. Helt vanligt fadderskap skulle man kunna sÀga. En bok för dig som undrar om ensam Àr stark och vad en tomte gör i ventilationstrumman. Som undrar om det bara Àr katter som har nio liv och hur grönlandsbaciller hamnar i naveln. Varför det som Àr avslutat bara kan fortsÀtta Àven om det som Àr trasigt, Àr trasigt.