(0)

Killer

E-book


Rut och Twist, Tobbe och Pernilla. TvÄ medelÄlders par som tillsammans driver det som kallas livet. Bland arbete och fritidsintressen, ungdomar och jobb. Bland minnen, framtidsplaner och drömmar. Grannarna Mac och Pia-Carin, med mer tid bakom sig Àn framför sig, tittar ofta i sidospeglarna sedan de insett att sikten bakÄt blivit alltmer skymd. Deras son Mini ansvarar för allt fler detaljer i Ruts och Twists alla lantgÄrdsprojekt. SjÀlvaste Bengt, han tittar nog inte Ät nÄgot hÄll utan tar saker som de kommer. Det har visat sig bli bÀst. UtifrÄn olika förmÄgor och intressen, delar de alla pÄ gemenskapen i Laduvik. Till sin hjÀlp har de nyfikenheten och engagemanget, tron, hoppet och kÀrleken.

Allihop har kanske Àntligen börjat förstÄ det viktigaste av allt; förmÄgan att bara vara. Att lÀra sig leva i stunden innan den blir ett minne. Ta del av tankar om livet mitt i vardagen, bland hÀndelser och fantasier, avsikter och bekymmer.

I fjĂ€rde boken hĂ€nder lĂ€skigheter men ocksĂ„ riktigt bra grejer. Äkta Killers fast pĂ„ olika sĂ€tt. En bok för dig som undrar hur man blir en kattsnattare och varför man samlar getskit pĂ„ burk. Varför rutiga flaggor Ă€r bra, hur ett tal ska hĂ„llas och vad statsministerns hallonmarmelad gör i Laduvik.

”Du ska vara mycket stolt och nöjd! Jag Ă€r grymt imponerad av dig och glad att fĂ„ vara med i denna vĂ€rld! Nu ska jag Ă€ntligen njuta och roas av din fjĂ€rde bok. Idag kommer Rut och de andra vara med mig hela dagen. Tack fina du.”

”Vilka kĂ€nslostormar! Har precis torkat tĂ„rarna efter kapitel 4, sĂ„ rörd. Och nu kapitel 5, fast efter skratt. KĂ€nner igen mig i vartenda ord du beskriver. Trodde att det bara var jag som var sĂ„ crazy.”

”VĂ€ntar med spĂ€nning pĂ„ femte boken, de Ă€r ju sĂ„ bra!”