(9)

21 helbredende dage med antiinflammatorisk kost

E-book


FÄ styr pÄ blodsukker, fordÞjelse, kolesterol og blodtryk med antiinflammatorisk kost.

Er du klar til den store forvandling? PÄ blot 21 dage kan du opbygge det stÊrkeste forsvar mod kroppens usynlige fjende nr. 1: Den farlige inflammation, der udover tidlig Êldning er medvirkende Ärsag til en rÊkke af de gener og sygdomme, mange af os slÄs med.

I deres nye bog fortÊller lÊge Jerk W. Langer og ernÊringsterapeut Louise Bruun om de smÄ betÊndelsestilstande, som inflammation efterlader i din krop, og som pÄ sigt kan vÊre med til at forÄrsage reelle sygdomme som fx diabetes 2, forhÞjet kolesterol og forhÞjet blodtryk. Og de giver dig opskriften pÄ, hvordan du bekÊmper inflammation med lÊkker antiinflammatorisk mad og kloge valg i hverdagen.

Med en antiinflammatorisk livsstil vil du, udover at forebygge sygdomme, dÊmpe eventuelle allergier, prÊstere og huske bedre og ikke mindst se yngre ud. Du vil ganske enkelt blive sund og glad bÄde indvendig og udvendig.

Jerk og Louise er pionerer inden for arbejdet med antiinfl ammatorisk livsstil, og bogen kombinerer den nyeste forskning med deres praktiske erfaringer fra de mange danskere, som de allerede har hjulpet til et bedre liv.