(0)

En fri fugl

E-book


Mette Fuglsang fortÌller en gribende og personlig fortÌlling fra sit eget liv, og hun kommer helt tÌt pü en masse følelser, som mange normalt ikke taler om. Hun tager kampen op mod lavt selvvÌrd, en spiseforstyrrelse og et brudt forhold, som hun ikke kan slippe igen. Mette fortÌller uden fløjlshandsker om den periode i sit liv, hvor alt blev kaos, og hvor ingen kunne forstü hende. Hun fortÌller om, hvordan hun selv tog kampen op mod sin indre kritiker og lÌrte at følge sit hjerte, og hvordan hun endelig lÌrte at elske sig selv og skabe det liv, hun ønsker.

Uddrag af bogen

En overgang havde vi hindbÌrsnitter i fryseren. De kunne godt spises, selv om de kom direkte fra fryseren - nür det nu skulle vÌre. Og en enkelt gang var jeg sü desperat, at jeg tyede til frosne pølsehorn. Pølserne var gennemfrosne, og det var absolut ingen fornøjelse at spise dem. Men det var dog trods alt mad, og det var min eneste mulighed for at stille trangen, sü ned kom de.

Det vÌrste var stadig skammen, den kunne jeg slet ikke rumme. Det var en ulidelig tanke, at Jesper skulle opdage, at jeg var sü ulÌkker, svag og frastødende, at jeg kunne finde pü at tømme fryseren for hindbÌrsnitter og pølsehorn, sü jeg blev nødt til at skjule det. Men der forsvandt jo sjovt nok jÌvnligt noget mad fra vores lager, og selvfølgelig lagde han mÌrke til det. En dag spurgte han mig, hvor hindbÌrsnitterne i fryseren var blevet af.

Han vidste jo godt, det var mig, der havde spist dem, men han fik alligevel spurgt pĂĽ en mĂĽde, sĂĽ jeg fik lov til selv at forklare mig. Det var forfĂŚrdeligt. Jeg var den lille pige, der var blevet taget med fingrene i kagedĂĽsen, og skammen var uudholdelig.

Om forfatteren

Mette Fuglsang er klinisk diÌtist og er nu i gang med at uddanne sig til psykoterapeut. Efter selv at have kÌmpet sig vej ud af en spiseforstyrrelse, blev det vigtigt for hende at fokusere pü psykens püvirkning pü vores spisemønstre. Det har ført til, at hun nu driver sit eget firma, der hjÌlper mennesker med at komme ud af overspisning.