(3)

Friluftsrollinger

audiobook


Der er et vÌld af gode grunde til at komme ud i naturen med sine børn. Friluftsliv giver dine børn viden om naturen og lÌrer dem at passe pü den. De für rygsÌkken pakket med øget selvvÌrd, kropsbevidsthed, motorisk udvikling og styrket immunforsvar. Og sü giver naturen jeres familie mulighed for at trÌde ud af den daglige trummerum og vÌre til stede sammen i nuet.

Det krÌver en ekstra indsats at komme ud i naturen med smü børn. Alting tager lÌngere tid og er lidt mere besvÌrligt. Men I kan sagtens dyrke friluftsliv og fü skønne naturoplevelser alligevel. Det handler om at tilpasse forventninger og tempo til realistiske mül og aktiviteter, som passer til dine børn.

”Friluftsrollinger” er en guide til småbørnsforældre, der gerne vil dyrke friluftsliv. Bogen giver dig konkrete råd og vejledninger til børneegnede aktiviteter i Danmark og Skandinavien såsom vandring, orienteringsløb, cykling, overnatning i det fri, bål, fiskeri og kanopadling.

Du für rüd om motivation af børn, førstehjÌlp, fÌllesskab og soloture, børn i forskellige aldre, lege og underholdning i det fri, madlavning, udstyr og turplanlÌgning. Alt, du behøver for at komme ud over dørtrinnet med dine egne friluftsrollinger.

Julie Pio Kragelund har dyrket friluftsliv fra barnsben og er en aktiv friluftsmor sammen med sin mand, familiens tre drenge fra 2012, 2015 og 2017 og deres labradorhund. Julie er uddannet dyrlĂŚge og fagjournalist, og er ansat i Forsvaret. Hun driver hjemmesiden friluftsrollinger.dk.