(0)

Hvad med Villads?

E-book


Det er ikke let at skifte skole i sjette klasse. Slet ikke, hvis skolen ligger i en helt anden by (og ovenikøbet i Jylland). Og overhovedet ikke, nür man hedder Villads og skal jonglere med meget specielle klassekammerater, krigeriske pirater, ugidelige bagerekspedienter, engelske bøller, en sadistisk matematiklÌrer og meget, meget mere.

Tag med Villads og hans nye venner- den kvikke, men lidt underlige pige Idun og den meget lidt hjÌlpsomme Svenning, tilbage i tiden. Det bliver et farefuldt, bøvlet og sjovt eventyr!

Uddrag af bogen

Pigen sprang op som en frø, kravlede over sin lave seng og skyndte sig hen til et tÌppe i hjørnet af vÌrelset, der dÌkkede noget stort og bulet. Med et sensationelt, afslørende sving med armen übenbarede hun, hvad tÌppet havde gemt pü.

Det var en gammel kommode med en fod fra et badekar med en masse ledninger stikkende ud af sig. Villads kunne genkende en knallertmotor, en termokande, en stor magnet og et tastatur fra en meget gammel computer, som i øvrigt manglede bogstaverne ”q” og ”h”.

Om forfatterne

Den vestjyske lÌrerduo Kenneth og Kristian har tidligere vÌret kreativt aktive pü flere fronter. De har blandt andet prøvet krÌfter med revytekster, komik pü lydformat sideløbende med deres individuelle interesser som hhv. musiker og billedkunstner. Nu har de sü kastet sig over bogformatet i en symbiose mellem komik og lÌring.