(203)

Kuolemaan asti sinun

audiobook & e-book


Musta leski Brightonissa

Roy Grace paineiden puristuksessa.

Jodie Bentley on koko lapsuutensa saanut kokea olevansa ruma ankanpoikanen. Nyt hÀnellÀ on elÀmÀssÀÀn kaksi suurta unelmaa: olla kaunis ja rikas. EnsimmÀisen tavoitteen toteuttamiseen tarvitaan vain plastiikkakirurgin apua. Toinen vaatii huolellista suunnittelua. Rahaa on joko ansaittava tai sen kanssa on avioiduttava. Harjoitus tekee mestarin.

Rikosylikomisario Roy Gracea elÀmÀ puristaa monelta taholta. Esimiesten odotukset painostavat, edellinen rikostapaus valvottaa hÀntÀ öisin, ensimmÀisen vaimon Sandyn vuosien takaisesta katoamisesta on ilmennyt uusia seikkoja ja kaiken lisÀksi vanha vihollinen on ilmestynyt taas maisemiin. Pahinta kaikista on kuitenkin se, ettÀ Brightonissa nÀyttÀÀ operoivan nainen, jolla on myrkyllinen mieli ja tappavat taidot. Roy Grace joutuu tunnustamaan, ettÀ hÀn on pahasti aliarvioinut naisen vaarallisuuden.

BrittijÀnnityksen mestarin Peter Jamesin Roy Grace -dekkarisarjassa seurataan brightonilaispoliisin rikostutkimuksia ja hÀnen ajoittain traagisia tapahtumia sisÀltÀvÀÀ yksityiselÀmÀÀnsÀ. Kuolemaan asti sinun on vangitsevan sarjan 12., itsenÀinen osa. Roy Grace -dekkareista tehdÀÀn Englannissa suosittua televisiosarjaa, jota esitetÀÀn myös Suomessa.

Peter James on yksi maailman suosituimmista rikoskirjailijoista. HÀn toimii lÀheisessÀ yhteistyössÀ Sussexin poliisin kanssa,

ja hÀnen kirjojaan on kiitetty siitÀ, ettÀ ne tarjoavat ainutlaatuisen autenttisen nÀköalan nykyaikaiseen poliisityöhön. James on palkittu yli 40 kirjallisuus- ja ÀÀnikirjapalkinnolla, ja hÀnen kirjojaan on kÀÀnnetty perÀti 38 kielelle ja myyty jo yli 30 miljoonaa kappaletta.


Narrator: Toni Kamula
Duration: