(0)

Pigen i sneen

audiobook & e-book


"Karl prøvede, om han kunne se ind til branddammen, men det var for mørkt. Alting gled sammen i en sort, ensartet masse med nogle blühvide skygger her og der. Han stod helt stille og overvejede, om han skulle fortsÌtte hen langs hegnet eller om han skulle gü tilbage gennem skoven og ud pü plÌnen.

Da hørte han pludselig helt tÌt ved, inde bag hegnet ved branddammen, en mellemting mellem et rüb og en hvisken: "Karl!"

Han stivnede og holdt vejret og turde ingenting sige eller gøre."

I de sidste tre uger af 1957 ĂŚndrer Karls liv sig. Der er flyttet en ny familie ind pĂĽ LindegĂĽrdsvej i Charlottenlund, og Karl bliver hurtigt forelsket i familiens blinde datter, Gertrude. Karl kan med det samme mĂŚrke, at hun slet ikke er som alle andre.

"Pigen i sneen" er sidste del i Torben Weinreichs trilogi om børnene fra Lindegårdsvej 11 i Charlottenlund og deres opvækst i 1950‘erne. Bøgerne kan læses i forlængelse af hinanden eller hver for sig.

Torben Weinreich (f. 1946) er en dansk forfatter og lÌrer. Han har skrevet en lang rÌkke børne- og ungdomsbøger og var mellem 1998 og 2004 leder af Center for Børnelitteratur Danmarks PÌdagogiske Universitet i København.


Narrator: Torben Weinreich
Duration: