(2)

Ales de ferro (Empiri 2)

E-book


Segon volum de la sÚrie Empiri, després d'Ales de sang. El fenomen juvenil de fantasia del qual parla tothom.

«Una saga de fantasia com no n'havies llegit mai cap».

JENNIFER L. ARMENTROUT, AUTORA DE LA SAGA SANG I CENDRES

«El primer any és quan alguns de nosaltres perdem la vida. El segon any és quan els que quedem perdem la nostra humanitat». Xaden Riorson

Tothom esperava que la Violet Sorrengail morĂ­s durant el seu primer any a l'AcadĂšmia de Guerra Basgiath, fins i tot ella mateixa n'estava convençuda, perĂČ la Trilla va ser nomĂ©s la primera prova, pensada per eliminar els indignes i els desafortunats.

Ara comença l'entrenament real, i la Violet no sap com s'ho farà per superar-lo. No només perquÚ és brutal i esgotador, ni perquÚ està pensat per portar els genets fins al límit de la resistÚncia al dolor, sinó també perquÚ el nou sotscomandant s'ha proposat demostrar que ella és molt dÚbil, tret que traeixi l'home que estima.

PerĂČ aquest any no n'hi haurĂ  prou amb la determinaciĂł per sobreviure, perquĂš la Violet coneix el secret real amagat durant segles a l'AcadĂšmia de Guerra Basgiath, i al cap i a la fi sap que res, ni tan sols el foc de drac, serĂ  suficient per salvar-los.

IncreĂŻblement perillosa i addictiva, no et perdis la continuaciĂł d'Ales de sang, el gran fenomen internacional.

QuĂš n'han dit els lectors:

«No vaig dormir, no vaig menjar i quan vaig acabar de llegir-lo vaig tenir la necessitat imperiosa de tornar-lo a començar».

«Aquest és el millor llibre de fantasia que he llegit mai».

«Tot en aquest llibre m'ha semblat increïble».

«Hi ha llibres que llegeixes i en gaudeixes, perĂČ de tant en tant en trobes un que t'atrapa fins al punt que es converteix en tot el teu mĂłn mentre no l'acabes. I aquest n'Ă©s un».

«És fascinant com aconsegueix construir tot un mĂłn. Vaig tenir la sensaciĂł de viure, respirar i formar part de l'AcadĂšmia».