(6)

Araberen der var hvid som sne

audiobook & e-book


SÞndag den 5. juli 2015 rammer et terrorangreb KÞbenhavns Lufthavn, da bevÊbnede mÊnd angriber den fyldte afgangshal pÄ Ärets fÞrste store rejsedag og drÊber i hundredvis af uskyldige, inden de forsvinder sporlÞst.

Angrebet bliver starten pÄ et politisk kaos, da der er udskrevet folketingsvalg blot fÄ uger forinden, og det fremmedfjendtlige parti Nyt Danmark stormer pludselig frem i meningsmÄlingerne. Erik Otto Falster og hans makker Lars Hede fra Drabsafdelingen bliver koblet pÄ efterforskningen og stÄr snart med en sag, hvor intet er, som de tror. Sporene peger i vidt forskellige retninger: fra en islamistisk terrorbevÊgelse til nazisternes kunsttyverier under Anden Verdenskrig, over en mystisk kvindelig seriemorder med arabisk baggrund fra Berlin, til den svenske efterretningstjeneste og helt ind i regeringskontorerne pÄ Christiansborg.

Snart opdager Falster og Hede, at de befinder sig i orkanens Þje, og at stÊrke krÊfter gÞr, hvad de kan, for at tvinge efterforskningen i en bestemt retning. Da makkerparret alligevel vÊlger at fortsÊtte, fÄr det fatale konsekvenser.


Narrator: Karsten Pharao
Duration: