(7)

Araberen der var hvid som sne

audiobook & e-book


Søndag den 5. juli 2015 rammer et terrorangreb Københavns Lufthavn, da bevÌbnede mÌnd angriber den fyldte afgangshal pü ürets første store rejsedag og drÌber i hundredvis af uskyldige, inden de forsvinder sporløst.

Angrebet bliver starten pĂĽ et politisk kaos, da der er udskrevet folketingsvalg blot fĂĽ uger forinden, og det fremmedfjendtlige parti Nyt Danmark stormer pludselig frem i meningsmĂĽlingerne. Erik Otto Falster og hans makker Lars Hede fra Drabsafdelingen bliver koblet pĂĽ efterforskningen og stĂĽr snart med en sag, hvor intet er, som de tror. Sporene peger i vidt forskellige retninger: fra en islamistisk terrorbevĂŚgelse til nazisternes kunsttyverier under Anden Verdenskrig, over en mystisk kvindelig seriemorder med arabisk baggrund fra Berlin, til den svenske efterretningstjeneste og helt ind i regeringskontorerne pĂĽ Christiansborg.

Snart opdager Falster og Hede, at de befinder sig i orkanens øje, og at stÌrke krÌfter gør, hvad de kan, for at tvinge efterforskningen i en bestemt retning. Da makkerparret alligevel vÌlger at fortsÌtte, für det fatale konsekvenser.


Narrator: Karsten Pharao

Duration: