(1)

Bill og Ben lader loven ske fyldest

E-book


Mens Bill, svÌkket af et markant blodtab efter kamp, lü bevidstløs ude i bjergene, var Ben reddet til den nÌrmeste by for at finde en lÌge.

NÌppe var han kommet til byen, før han mütte tage modet fra en pralende laps, som forsøgte at skyde ham ned bagfra. Sü gik den vilde jagt, og han mütte søge tilflugt der, hvor den ukuelige pastor Hingle nÌgtede den mÌgtigste mand at komme i nÌrheden af den lange texaner.

Leonard F. Meares (1921-1993) var en kendt amerikansk forfatter, som af de fleste er bedre kendt under pseudonymet Marshall Grover. Han var kendt for sine utallige westerns, og er en af de få forfattere, der har skrevet mere en hundrede bøger – 746 for at være helt præcis. Deriblandt er også mere end hundrede bind i westernserien "Bill og Ben".

"Bill og Ben" er en amerikansk westernserie skrevet af den berømte westernforfatter Leonard F. Meares under pseudonymet Marshall Grover. Serien følger de to cowboys Bill og Ben pü deres utallige eventyr, der spÌnder over mere end hundrede bind. Klassisk og underholdende western til alle aldre.