(7)

Jordens folk : roman

audiobook


Der er güet omkring 8.000 ür siden den unge jÌger og shaman Ulvedrømmer ledte sit folk gennem isen og übnede det nordamerikanske kontinent for de første mennesker, som det blev fortalt i Ulvens folk.

Siden har folkene spredt sig ud over det kÌmpemÌssige land, bl.a. til de store sletter grÌnsende op til bjergkÌden Rocky Mountains, hvor handlingen i efterfølgeren Ildens folk udspillede sig, og hvor ogsü handlingen i det nye bind i serien, Jordens folk, foregür.

Hovedpersonen i Jordens folk er pigen Hvid Aske, der allerede som ung møder Ulvedrømmer og af ham für at vide, at hun selv vil blive drømmer og fü en vigtig rolle at spille i fremtiden.

Men landet er i oprør. Ulvens Folk i øst trÌnger sig ind pü Hvid Askes egen stamme, Solens Folk, og pü de fredelige plantespisere, Jordens Folk, der bor sydpü og lever i grubehuse af ler.

Krøblingen Stille Vand fra Jordens Folk redder Hvid Aske fra at drukne, og de to slür sig sammen i forsøget pü at stjÌle den magiske ulvepakke fra Ulvens Folk, südan som Ulvedrømmer har fortalt dem de skal gøre.

Samtidig efterstrÌbes Hvid Aske af den onde drømmer Modige Mand, der voldtog hende som unge, og som nu sammen med sine krigere er ude pü at erobre Jordens Folks omrüde.

Konfrontationen mellem Hvid Aske og hendes onde ünd er uundgüelig, og hun er nødt til at overvinde ham i en ündelig kamp, hvis det skal lykkes hende at bevare og vedligeholde Den Første Mands drøm.


Narrator: Janek Lesniak
Duration: