(0)

L'actor Lucas Bilbo

audiobook


Un dia va passar quelcom inesperat que es va convertir en tot un misteri: la Rut FĂ bregas havia desaparegut. DesprĂ©s d'assistir a classe com de costum, a la tarda ja no es va presentar al seu assaig de teatre. Alguna cosa estranya havia passat. DesprĂ©s d'interrogatoris i commociĂł, ningĂș no en sabia res, tret d’en Lucas Bilbo, el seu company de teatre, que guardava un secret respecte a la Rut. Per quĂš va quedar amb en Lucas el dia abans de la desapariciĂł? QuĂš va ser l'Ășltim que li va explicar? I quin misteri s'amaga en la seva desapariciĂł?

Les claus per resoldre aquest misteri s'aconsegueixen a travĂ©s del teatre, i aixĂ­ Ă©s com Bilbo comença a posar a prova els seus dots interpretatius, havent d’ocultar i de dissimular tot el que sap de la Rut, un terrible secret. Una histĂČria entretinguda amb lleugers tocs de thriller, que tracta problemes que afecten als joves.

Aquest audiollibre estĂ  narrat en catalĂ 

Àngel Burgas (Figueres, 1965) Ă©s escriptor. Pertany al consell de redacciĂł de la revista "Faristol" especialitzada en literatura infantil i juvenil, i Ă©s un dels membres de "Libres al replĂ ", bloc especialitzat en LIJ. Compagina la literatura per adults amb la literatura per a joves. Ha obtingut guardons com ara el Premi MercĂš Rodoreda, el Folch i Torres, el Joaquim Ruyra o el Galera JĂłvenes Lectores. Ha fet cursos de narrativa creativa i ha impartit classes al mĂ ster de Foment de la lectura a la UB. Actualment Ă©s jurat del Premi MercĂš Rodoreda de Contes i Narracions, porta els clubs de lectura del Premi Crexells de l’Ateneu BarcelonĂšs. La seva darrera novel·la per a joves, "Noel et busca" (2012) ha obtingut el premi CrĂ­tica Serra d’Or 2013, ha estat seleccionat per a la llista d’honor de l’IBBY i com a finalista al Premio Nacional de Literatura Infantil y Juvenil del Ministerio de Cultura espanyol.


Narrator: Daniel Lloret
Duration: