(1)

Monsunens sidste rejse

audiobook & e-book


Den danske eventyrer Hakon Mielche fortÊller om sin spÊndende rejse med det gode skib Monsunen op til skibets ulykkelige forlis ved Þen Vanikoro i Santa Cruz-gruppen. Inden da nÄr eventyreren at fortÊlle muntre beretninger om skibets fart over Atlanten og turen over Stillehavet, hvor han blandt andet gÄr i land pÄ Tahiti, Fiji, Samoa og Hebriderne.

"Den er ikke langt fra at bĂŠre prisen blandt alle de hundreder af ekspeditionsberetninger og rejsebeskrivelser, de sidste Ă„rtier har beriget vor litteratur med... Det er en dejlig bog." – Dagens Nyheder

Hakon Mielche (1904-1979) var en dansk journalist, eventyrer og forfatter. Han er bedst kendt for sine mange spÊndende bÞger om sine eventyrlige rejser rundt i den store verden, som han med stort litterÊrt talent tryllebinder lÊseren med. Under besÊttelsen mÄtte Hakon Mielche meget modvilligt blive i Danmark pÄ grund af udrejseforbuddet. Den tid udnyttede han til at skrive en rÊkke biografier samt en enkelt selvbiografi. Hakon Mielche var medlem af Eventyrernes Klub, og hans bÞger er blevet oversat til over 10 sprog.


Narrator: Kaj V. Andersen
Duration: