(17)

28 dage til mindre rod

audiobook


Ønsker du at kommer af med bunkerne af rod i dit hjem og fĂ„ mere ro og luft i hverdagen? MĂ„ske har du lĂŠst om minimalisme og alle fordelene ved at leve med fĂŠrre ting, men alligevel gĂ„r du i stĂ„, hver gang du prĂžver at komme i gang med den store oprydning, og ender med endnu mere rod. Der er mange grunde til, at vi ender med at beholde ting, selvom vi ikke bruger dem lĂŠngere. Blandt andet frygten for at fortryde, tanken om ‘hvad-nu-hvis’ og hjernens modstand mod at bruge den ekstra energi, som det krĂŠver at skabe nye vaner.

Med denne bog fÄr du 28 udfordringer, der stille og roligt fÞrer dig igennem en rÊkke kategorier og omrÄder i dit hjem, sÄ du kan udvikle en vane med at give slip pÄ de ting, der ikke lÊngere tjener dig. NÄr du fÞrst oplever det flow og den lethed, det giver, nÄr du er blevet skrap til at fjerne det overflÞdige fra hjemmet og fÄ det sendt videre, bliver det nemt at holde fast i de nye vaner, og rodet fÄr svÊrt ved at gro fast.

Bogen er en del af serien 28 dage til ..., som er sat i verden for at hjĂŠlpe os med at ĂŠndre noget af det svĂŠreste, nemlig vores vaner.

Jane Ibsen Piper er uddannet jurist og arbejder inden for den finansielle sektor. Siden 2019 har Jane skrevet fem bÞger, og hun driver sin egen blog, udgiver podcasts og administrerer Facebook-fÊllesskabet Minimalisme og KÞbestop med 26.000 medlemmer. Alle kanaler har fokus pÄ at give inspiration til at leve det gode, enkle liv med fÊrre ting og mere overskud. Her er masser af tips til, hvordan man Êndrer sine vaner, sÄ de arbejder for og ikke imod én.


Narrator: Marie Mondrup
Duration: