(22)

Bare Bubber

audiobook & e-book


Hvordan er Bubber i virkeligheden? Svaret er, at han er prÌcis, som han virker. Bubber er bare Bubber. Eneste tilføjelse mü vÌre, at han er et vÌld af sjove historier. Müske flere end man lige regner med. Han elsker ogsü at fortÌlle dem og er temmelig god til det. NÌste spørgsmül er sü, hvorfor han ikke selv skriver sin selvbiografi. For doven? For travl? For dum? Ingen af delene. Bubber er ordblind. Han kan fortÌlle historierne, men ikke skrive dem ned.

Hvad er det sü, der gør Bubber til noget ud over det sÌdvanlige? Nysgerrighed, sü enkelt er svaret. En ubestikkelig, ukuelig, usÌdvanlig nysgerrighed. Hvor almindelige journalister spørger, fordi de kan, gør Bubber det, fordi han ikke kan lade vÌre. Fra morgen til aften spørger han alle mulige mennesker om alt muligt. Er det altid passende? Nej. Man rødmer let i hans selskab. Men det er til gengÌld aldrig kedeligt.

I denne bog fortĂŚller han om et badekar, en omvej til Paris, et tv-eventyr, en affĂŚre, et kĂŚrligt familieliv, en fyring, et wake up call midt i livet og meget, meget mere.

Om forfatteren:

Bubber har fået hjælp til at skrive denne bog af journalist Maj Juni, som er bachelor i dansk og retorik, medforfatter til bogen Amerikanske Tilstande – en rejse gennem drømmeland og skribent for en række magasiner.

Lydbogen er indlĂŚst af Bubber.