(60)

Billy Summers

audiobook & e-book


SuverĂŠnt underholdende, intelligent plot og stĂŠrke karakterer: Med sin seneste spĂŠndingsroman om en modvillig lejemorder med forkĂŠrlighed for litteratur demonstrerer Stephen King til fulde, at han er langt mere end blot gysets mester.

Billy Summers er lejemorder med hjertet pÄ rette sted. Han likviderer kun onde mennesker, ellers kan han ikke sove om natten. GrundlÊggende opfatter han sig selv som en skraldemand med et skydevÄben, og han er den bedste i branchen. Nu planlÊgger han at lÊgge sit tidligere liv bag sig, nÄr han har fuldfÞrt sin sidste mission.

Med en dÊkhistorie som forfatter installerer Billy sig i en lille flÊkke mens han venter pÄ, at det sidste bytte indfinder sig. Billy er en af verdens bedste snigskytter, han er dekoreret krigsveteran fra Irak og en ren Houdini, som forsvinder sporlÞst, nÄr jobbet er eksekveret. SÄ hvad kan gÄ galt?

Billy Summers er en roman om kĂŠrlighed, hĂŠvn og skĂŠbne, og en tvivlsom helts sidste forsĂžg pĂ„ at frelse sin sjĂŠl – og sĂ„ rummer bogen Ă©n af de mest uimodstĂ„elige og overraskende makkerpar i Kings oeuvre, der drager ud for at hĂŠvne en ualmindelig gemen mands forbrydelser.


Narrator: Peter BĂžttger
Duration: