(4)

Den sorte hingsts datter

audiobook & e-book


Den sorte hingsts datter, Sorte Vildkat, lever i den grad op til sit navn. Hun er sü vild og fyrig, at mange tror, hun aldrig vil kunne tÌmmes. Men Alec og Henry ved, hvordan man tÌmmer selv den vildeste hest, for de var det hele igennem med hendes far for nogle ür siden. Men nu er de under tidspres. De vil nemlig have Sorte Vildkat til at deltage i det internationale derby, og spørgsmület er, om hun kan nü at blive klar.

"Den sorte hingst" fortÌller om drengen Alec, der strander pü en øde ø med en vild sort hingst. Pü øen udvikler de et smukt venskab, og da de bliver reddet, für Alec lov at fü den sorte hingst med sig til New York. Sammen oplever de en lang rÌkke spÌndende eventyr.

Walter Lorimer Farley (1915-1989) var en amerikansk forfatter, der skrev en lang rÌkke hestebøger til børn og unge. Walter Farley er sÌrligt kendt for sin klassiske serie "Den sorte hingst" om drengen Alec og hans venskab med den sorte hingst. Efter Walter Farleys død skrev hans søn Steven desuden en rÌkke bøger i serien.


Narrator: Jan Østengaard
Duration: