(0)

Fifty Shades of Grey

audiobook


I 2011 udkommer en bog, der lynhurtigt bliver en verdensomspændende succes. Udgivet under pseudonymet E. L. James, startede “Fifty Shades of Grey” intet mindre end en revolution indenfor erotisk litteratur, ved at ophøje genrens fantasier til legitime lyster.

Men hvad var der ved denne bog, som gjorde den sü populÌr? Skyldtes det, at et kvindeligt begÌr pludseligt blev placeret forrest i mainstreamkulturen? At den skildrede et ulige magtforhold i en tid med større ligestilling? At ingen har skrevet om dens slags i mange ür?

Lyt med, når vi sammen med Elisa Lykke - skaberen af “Kvindefantasier” - snakker om hvordan verden aldrig blev den samme efter udgivelsen af e-bogen “Fifty Shades of Grey”, og hvordan den stadigvæk påvirker vores fantasier og populærkultur i dag.

BrÌndende Bøger

Litteraturen skal tage chancer for, at den kan forandre verden. Fra Dante som opfinder Helvede til Harry Potters genfortrylning af verden – over Yahya Hassans eksplosive digte og Suzanne Brøggers angreb på kernefamilien, til 1984’s klaustrofobiske overvågningsverden og fatwaen mod Salman Rushdie. Lyt med, når oprørske gæster læser og taler om de Brændende Bøger.

Jacob Nielsen er tidligere radiovÌrt ved 24Syv, hvor han har vÌret vÌrt pü og produceret radio- og podcastserierne 'BrÌndende bøger', "min litterÌre pornosamling', 'Den syvende statsmagt', 'Verdens lÌngste Tour-optakt' og 'Frankrig Rundt'. Jacob har desuden en bachelor-grad i litteraturvidenskab fra Københavns Universitet.


Narrator: Jacob Nielsen
Duration: