(4)

Finn din inre styrka

E-book


Sanna Ehdin Anandala, PhD och immunolog, uppskattad förelÀsare och författare och en av Skandinaviens frÀmsta företrÀdare för den nya hÀlsorörelsen. Hon har samlat nÀstan 30 Ärs hÀlsostudier och erfarenhet till en unik helhetssyn i tolv böcker. Sanna Ehdin har rönt stor framgÄng i Sverige och internationellt, och hennes böcker har sÄlt i en miljon exemplar. Via sin populÀra hemsida www.sannarelations.com, blogg pÄ Passagen.se, twitter och Facebook kommunicerar hon med sina lÀsare.

FINN DIN INRE STYRKA

Vill du kÀnna dig tillfreds och uppleva lycka och vÀlmÄende pÄ insidan? Det Àr sÄdant som inte kan mÀtas i pengar eller pÄ annat sÀtt pÄ utsidan. Men det skapar livslÄngt inre vÀlbefinnande och ökar sannolikheten för att du Àven lyckas pÄ utsidan. DÀrför kan yttre och inre framgÄng gÄ hand i hand. Sanna Ehdin beskriver hÀr hur du kan vÀlja vÀgen till inre framgÄng och det Àr lÀttare Àn du tror.

Det handlar om att skapa liv och hÀlsa i balans genom att utgÄ frÄn sig sjÀlv, möta sig sjÀlv och de utmaningar man stÀlls inför. Och att anvÀnda utmaningarna och de relationer man har för att vÀxa och mogna som mÀnniska. Att göra medvetna val och odla kÀnslor av vÀlbefinnande och lycka. Det man tÀnker pÄ fÄr man mer av!