(0)

Klub Vollmer

E-book


Online-kokkeskolen Klub Vollmer, hvor man lÊrer at lave mad, er en stor succes. Nu kan man fÄ opskrifterne og flere til i denne ordentlige moppedreng af en kogebog spÊkket med god mad og velsmag.

Den populÊre abonnementsbaserede online-madklub er startet af kokken Jesper Vollmer, der i en ÄrrÊkke var kÞkkenchef i Kongehuset, og som siden blev kendt pÄ tv, hvor han med stort lune lÊrte almindelige danskere at lave aftensmad.

Mange kÞrer i ring med de samme 7-10 retter, de kender til hudlÞshed, og tanken bag kokkeskolen er, at man her kan fÄ inspiration til maden samt gode tips og teknikker. Som medlem af klubben modtager man hver uge en opskrift og en video, hvor man trin for trin kan fÞlge Jesper Vollmer tilberede ugens ret.

Nu kan bĂ„de medlemmer og ikke-medlemmer fĂ„ glĂŠde af Jespers mange fantastiske mad i denne lĂŠkre kogebog, som han har lavet med sin makker, fotografen Columbus Leth. Det er retter, der ikke krĂŠver lang tid i kĂžkkenet i hverdagen, til dage uden kĂžd, til nĂ„r vennerne lige kommer forbi samt til weekenden med tid til at hygge ved komfuret eller lave simreretter, der stĂ„r og passer sig selv. Det er opskrifter pĂ„ fx vitello tonnato, jordskokkesuppe, tatar med pomfritter, butter chicken og hel kalveskank. Men der er ogsĂ„ fundet plads til gamle klassikere som fx boller i karry, forloren hare, lasagne, frikadeller og pizza – vel at mĂŠrke i Jespers egne versioner. Endelig er der ogsĂ„ opskrifter pĂ„ bagvĂŠrk som fx rugbrĂžd, brĂžd, koldhĂŠvede boller og kager.