(0)

Min spanske yngling

E-book


Den professionelle bokser Patrick Humber er pü en tiltrÌngt ferie i en støvet spansk landsby i nÌrheden af Malaga. Han har egentlig ikke tÌnkt sig at bokse de nÌste uger, men da en Ìldre herre opsøger ham med en bøn, kommer han pü andre tanker.

Den gamle mand fortÌller, at hans unge søn Joseph er kommet i dürligt selskab og er ved at komme pü afveje. Han hüber, at hvis Joseph og Patrick kan overtales til at bokse en kamp mod hinanden, vil Patrick kunne slü Joseph sü fordÌrvet, at det vil tage sønnen sü lang tid at komme sig, at hans nye venner glemmer ham og lader ham vÌre. Da Patrick møder Joseph tilfÌldigt pü en bar, er beslutningen pludselig ikke sü svÌr at trÌffe.

"Min spanske yndling" er en smuk kÌrlighedshistorie om forholdet mellem to mÌnd med den spirende spanske borgerkrig som bagtÌppe. Den udkom første gang i 1963.

Robert Cecil Martin Elmer Berg (1930-2008) var en dansk forfatter, der büde skrev under navnet Martin Elmer og Robert C. Berg. Han var oprindeligt uddannet journalist, men debuterede allerede i 1949 som forfatter, hvilket blev hans levevej i mange ür. Han skrev büde børne- og voksenbøger samt artikler om samfundsforhold. Robert C. Berg var homoseksuel, hvilket han skrev om i fagbøger og artikler. I løbet af sin over 50 ür lange karriere udgav han et vÌld af romaner, fagbøger og artikler, som skaffede ham stor anerkendelse og popularitet.