(0)

Min spanske yngling

e-bok


Den professionelle bokser Patrick Humber er pÄ en tiltrÊngt ferie i en stÞvet spansk landsby i nÊrheden af Malaga. Han har egentlig ikke tÊnkt sig at bokse de nÊste uger, men da en Êldre herre opsÞger ham med en bÞn, kommer han pÄ andre tanker.

Den gamle mand fortÊller, at hans unge sÞn Joseph er kommet i dÄrligt selskab og er ved at komme pÄ afveje. Han hÄber, at hvis Joseph og Patrick kan overtales til at bokse en kamp mod hinanden, vil Patrick kunne slÄ Joseph sÄ fordÊrvet, at det vil tage sÞnnen sÄ lang tid at komme sig, at hans nye venner glemmer ham og lader ham vÊre. Da Patrick mÞder Joseph tilfÊldigt pÄ en bar, er beslutningen pludselig ikke sÄ svÊr at trÊffe.

"Min spanske yndling" er en smuk kĂŠrlighedshistorie om forholdet mellem to mĂŠnd med den spirende spanske borgerkrig som bagtĂŠppe. Den udkom fĂžrste gang i 1963.

Robert Cecil Martin Elmer Berg (1930-2008) var en dansk forfatter, der bÄde skrev under navnet Martin Elmer og Robert C. Berg. Han var oprindeligt uddannet journalist, men debuterede allerede i 1949 som forfatter, hvilket blev hans levevej i mange Är. Han skrev bÄde bÞrne- og voksenbÞger samt artikler om samfundsforhold. Robert C. Berg var homoseksuel, hvilket han skrev om i fagbÞger og artikler. I lÞbet af sin over 50 Är lange karriere udgav han et vÊld af romaner, fagbÞger og artikler, som skaffede ham stor anerkendelse og popularitet.