(2)

6:20

audiobook & e-book


Hver morgen klokken 6.20 tager den tidligere soldat, Trevis Devine, toget sydpĂ„ til Manhattan og det arbejde som analytiker i et investeringsfirma, han hader. Og hver aften kĂžrer han hjem igen. SĂ„dan tager den ene dag den nĂŠste, indtil han en morgen modtager en anonym mail: Hun er dĂžd. Devines kollega og ekskĂŠreste, Sara Ewes, har – tilsyneladende – hĂŠngt sig i lagerrummet pĂ„ sit arbejde. Devine fĂ„r besĂžg af politiet, og fĂžr dagen er omme, bliver han tvunget til at indgĂ„ i en hemmelig undersĂžgelse af det firma, han arbejder for, hvis ikke han Ăžnsker sine hemmeligheder fra tiden i militĂŠret offentliggjort. Pludselig er hans fremtid pĂ„ spil, og samtidig kunne noget tyde pĂ„, at en morder er pĂ„ fri fod 


David Baldacci (f. 1960) har skabt sig et ry som en af verdens bedste thrillerforfattere, og hans bÞger stryger direkte ind pÄ de amerikanske bestsellerlister. Hans bÞger er oversat til 45 sprog og udgivet i mere end 80 lande.

Udover sin forfattervirksomhed arbejder David Baldacci gennem sin families fond aktivt for at lÊre dÄrligt stillede familier og voksne at lÊse.

David Baldacci bor med sin familie i Virginia, USA.


Narrator: Lars Attermann
Duration: