(1)

Bind Mig: Erotiske Noveller om Hemmelige Kinks

E-book


”Han fjernede sine hĂŠnder fra mine sĂ„ hurtigt, at jeg nĂŠsten mistede balancen. FĂžr jeg kunne nĂ„ at reagere, havde han grebet hĂ„rdt fat om mine hĂ„ndled og lĂžftet vores hĂŠnder op over vores hoveder. Jeg ved ikke, hvordan han gjorde det, uden at vores arme blev viklet ind i hinanden, men han vendte sig hurtigt og vi stod pludselig ansigt til ansigt.”

Hun kan se, at han har besvÊr med sit slips, og hver gang hans forsÞg pÄ at binde det slÄr fejl, bliver han mere og mere frustreret. Hun har svÊrt ved ikke at le, og hun tilbyder at hjÊlpe. Men han har andre planer. For selv om det ser ud, som om han ikke ville kunne binde en Windsorknude, selv om han fik en uge til det, har han ingen problemer med at binde hendes hÊnder over hendes hoved og drive hende til vanvid af rent begÊr. Nu har han hende prÊcis hvor han vil. Og hun kan ikke gÞre andet end at lade sig rive med


I novellerne i ”Tie me up” hengiver folk sig til deres dybeste fetich om det sĂ„ er bondage, ekshibitionisme, orgier eller sexlegetĂžj. BegĂŠret driver ned ad vĂŠggene, nĂ„r fĂžrst man slipper hĂŠmningerne og overlader sig til sine inderste drifter.

Novellerne er udgivet i samarbejde med den svenske filmproducer Erika Lust. Hendes formÄl er at skildre menneskets natur og mangfoldighed gennem fortÊllinger om passion, intimitet, kÊrlighed og lyst i en kombination af stÊrke historier og erotisk komedie.

Samlingen indeholder novellerne:

Nymfen og faunerne

I min herres vold

Voyeur

Drift

Alice VĂ„gner

Alt om hĂŠnder

Bind mig

Camgirl

Min roommates legetĂžj

Invitationen

Peep-show

LĂŠgekandidaterne

Hotel California

LUST er et forlag, der udgiver en samling af sexet og fantasifuld erotik. De har en mission om at udgive erotisk litteratur, der appellerer til alle slags mennesker, ved at reprÊsentere forskellige former for lyst og begÊr, sÄ vi kan forstÄ, at det er okay at tÊnke over sin seksualitet, sex, og hvad man tÊnder pÄ.

Denne samling erotiske noveller er skrevet af fÞlgende LUST-forfattere: Lisa Vild, Olrik, Sarah Skov, Reiner Larsen Wiese, Lea Lind, Sandra Norrbin, Julie Jones, Alexandra Södergran, Nicolas Lemarin og Cecilie Rosdahl. Alexandra Södergran er en anonym svensk novelleforfatter. Hendes tekster behandler ofte tabuiserede emner pÄ en spÊndende og nytÊnkende mÄde. Frem for alt interesserer hun sig for erotik og gÄr til genren pÄ en mÄde, der bÄde overrasker og underholder lÊseren. Hun har udgivet godt og vel et dusin erotiske titler. Julie Jones er en anonym forfatter af erotiske historier. Hun skriver fra et feministisk perspektiv og stiller spÞrgsmÄlstegn ved sociale normer. Lisa Vild er et pseudonym for en svensk, erotisk forfatter. Hun mener, at sex burde vÊre for alle, og Þnsker med sine noveller at normalisere og nuancere billedet af, hvad sex er.