(0)

Computermysteriet

audiobook & e-book


Skolens computere forsvinder.

Der udloves en dusør pü 10.000 kroner. Bastian og Kamille gür i klasse sammen, de deler ogsü vÌrelse, men er ikke søskende. Med dusøren kunne de fü rüd til en skillevÌg og lidt privatliv.

De danner detektivbureauet Team A, men at vĂŚre detektiv er alt andet end ufarligt...

Bastian og Kamille blev hevet ud af bilen og vĂŚltet om pĂĽ jorden.

"Slip mig!" rübte Kamille. Bastian prøvede ogsü at rübe, men fik munden fuld af jord.

De blev kneblet med gaffatape, et stykke for munden og et stykke rundt om hĂĽndleddene. SĂĽ blev de skubbet lĂŚngere ind i skoven.

Bastians mave krøllede helt sammen, og han mÌrkede noget varmt løbe ned af sine lür. Han sü pü Kamille, hendes øjne var spÌrret helt op af skrÌk. Ville de virkelig...

Daniel Zimakoff, født i 1956, børne- og ungdomsforfatter. Uddannet bibliotekar, men har ogsü forsøgt sig som skuespiller et par ür. Først som trediveürig begyndte han at skrive, og mülgruppen spÌnder vidt fra børn, unge og voksne. Han har desuden skrevet til TV og i en ürrÌkke undervist i at skrive.

Ida-Marie Rendtorf, født 1962, børne- og ungdomsforfatter. Gift med Daniel Zimakoff. Debuterede sammen med ham med ungdomsromanen "Strømsvigt" i 2004; en venderoman med to historier. Bogen indbragte i 2005 parret Skolebiblioteksforeningens Forfatterpris. Siden er det blevet til en lang rÌkke bøger, blandt andet detektivserien om Team A, der finder sted i København.