(71)

Mercedesmanden

audiobook & e-book


Mercedesmanden er Stephen Kings fĂžrste rendyrkede kriminalroman, der – som altid, nĂ„r det kommer til King – bĂ„de er grufuld, smuk og fĂŠngende.

En mĂžrk forĂ„rsmorgen i Midtvesten stĂ„r hundredevis af arbejdslĂžse i en kĂž og venter pĂ„, at en jobbĂžrs skal Ă„bne. Ud af tĂ„gen dukker pludselig en stor Mercedes SL 500 op, der skĂ„nselslĂžst gasser op og plĂžjer sig igennem menneskemĂŠngden. Det er en massakre uden lige og en af de uopklarede sager, som den pensionerede politimand, Bill Hodges, har svĂŠrt ved at lĂŠgge bag sig. Da Hodges en dag modtager et hĂ„nende brev fra Mercedesmorderen selv, indser han at morderen langt fra er fĂŠrdig med at hĂŠvne sig pĂ„ omverdenen. Skjult planlĂŠgger Mercedesmanden sit nĂŠste trĂŠk – en terrorhandling uden sidestykke – som kun den nĂŠsten udbrĂŠndte Hodges og et par meget utraditionelle hjĂŠlpere mĂ„ske vil vĂŠre i stand til at forhindre.

Den anmelderroste Mercedesmanden vandt i 2015 den prestigefyldte krimipris Edgar Award og fortsĂŠttes med bogen De der sĂžger.


Narrator: Peter BĂžttger
Duration: