(0)

Agenturet

E-book


Hvad har landets biskopper til fÊlles? Hvorfor er der sorte biler, som patruljerer pÄ vejene? Og hvad kan skruppellÞse individer udrette med tankens kraft?

Rikke Egelund er journalist og jagter modvilligt en historie, som hendes redaktÞr har bedt hende om at dÊkke. Kasper Glerup leder efter Ärsagen til sin fars dÞd, en sÞgen, som leder ham langt ned ad hidtil ubetrÄdte stier. SkÊbnen fÞrer dem sammen i en hÊsblÊsende jagt gennem Danmark pÄ flugt fra et organ med tilsyneladende uendelige ressourcer til rÄdighed.

Terroren er nÄet til Danmark og har ikke i sinde at slippe uden kamp.

Uddrag af bogen

Den slĂ„, som skulle drejes, befandt sig bag en lille rude af glas. Kasper forsĂžgte at banke hul pĂ„ den med en kno, men den forblev intakt. Han kunne hĂžre bevĂŠgelse bag sig. De kom tĂŠttere pĂ„. Han fandt sine nĂžgler frem og slog hĂ„rdt ind pĂ„ glasset, sĂ„ det gik i stykker, drejede pĂ„ slĂ„en og Ă„bnede dĂžren. Der var mĂžrkt inde bagved, men Kasper kunne Ăžjne en trappe. Han kastede sig ned ad den og hĂžrte sin mobiltelefon ringe, mens han lĂžb. Han lod den ringe og hĂ„bede ikke, at lyden ville afslĂžre ham. Havde de mon opdaget, at han var flygtet? LĂŠngere nede var der opsat en afspĂŠrring foran trappenedgangen. Der var sat et skilt op: ”Brandtrappe midlertidigt lukket. Benyt venligst den almindelige nedgang.”

Om forfatteren

Thomas Bech Andersen debuterer med denne roman. Han er opvokset i NordsjÊlland og har skrevet digte og noveller, sÄ lÊnge han kan huske. Han er uddannet i tal, men ogsÄ i mennesker, og han benytter begge dele flittigt i sit daglige virke i den finansielle sektor.