(0)

De bedste fra Madbanditten

E-book


Stor 10-Ă„rsjubilĂŠumsbog med 120 opskrifter og gode rĂ„d til at tabe sig fra Jane Faerber, som har MADBANDITTEN – Danmarks stĂžrste Low Carb-blog.

Madbanditten har gennem de seneste mange Är vÊret et af de stÞrste og vigtigste steder, hvor kvinder og mÊnd i alle aldre har kunnet finde opskrifter pÄ lÊkker mad med fÄ kulhydrater og inspiration til en langtidsholdbar Low Carb-livsstil sÄsom LCHF og KETO.

Mange har efterlyst en bog at lade sig inspirere fra, og Jane Faerber deler derfor i anledning af Madbandittens 10-ÄrsjubilÊum ud af sine mange favoritopskrifter i denne nye bog. Med de mange Ärs erfaring som mad- og sundhedsblogger i bagagen viser hun her, hvordan man kan lave og spise Low Carb-mad uden at fÞle afsavn og uanset, om mÄlet er vÊgttab, et sundere liv eller begge dele.

Jane Faerbers bÞger om LCHF og KETO har alle opnÄet bestsellerstatus i Danmark og er udkommet pÄ flere sprog, og de mange hundredtusindvis af danskere, der hver mÄned besÞger Madbanditten.dk, vidner om, at konceptet kun bliver mere populÊrt for hvert Är, der gÄr.

Denne kombinerede koge- og sundhedsbog hjÊlper lÊseren til at finde vej i Low Carb-junglen og kan bÄde bruges af dem, der sigter efter vÊgttab med KETO, og dem, som bare nyder de mange goder ved en mere liberal Low Carb-kost.