(1)

Den svenske konges hemmelige marmeladeopskrift

audiobook & e-book


Hvad er en forfatter? Det er en lĂŠser, som skriver. Og hvorfor? Fordi alt det, som du har lĂŠst, samler sig til en bog og Ăžnsket om at skrive den: din egen.

Hvordan skriver man sĂ„ noget godt? Ved at rette noget dĂ„rligt. For du ved allerede bedre som lĂŠser. MĂ„ske lyder det enkelt og ligeud ad landevejen, men det bliver heller ikke rigtigt denne gang – og du ser det med det samme og retter igen.

SĂ„dan gĂ„r det ellers om og om i den skruestik, som skal gĂžre en forfatter ud af lĂŠseren. De nĂŠrmer sig langsomt hinanden – famlende og usikkert – indtil den dag, hvor de bliver Ă©t og tilfredsstillet i en sĂŠtning.

Denne udgave af "Den svenske konges hemmelige marmeladeopskrift" indeholder sytten magiske fortĂŠllinger om kunst og kĂŠrlighed – og lĂŠngslen efter det uopnĂ„elige.

Knud Romer (f. 1960) er uddannet i litteraturvidenskab og har arbejdet i reklamebranchen. Han har medvirket i Lars von Triers film "Idioterne", har skrevet filmmanuskripter og er en hyppig bidragyder til aviser og magasiner samt forskellige debatprogrammer. Han debuterede som forfatter i 2006 med "Den som blinker er bange for dĂžden", som han blandt andet modtog De Gyldne LaurbĂŠr for.