(0)

Ensyklopedia matkaajan Intiaan

E-book


Ensyklopedia matkaajan Intiaan on tanakka jĂ€ttilĂ€inen – kĂ€sikirja Intian ihmeitĂ€ ja kohteita tutkivan matkaajamarkiisin kĂ€yttöön.

Kaoottinen, megalomaaninen, pirstaloituneen ristiriitainen, silti yllÀttÀvÀssÀ mÀÀrin yhtenÀinen maa tarvitsee selityksen, vaikka sitten paperin ja painomusteen vÀlityksellÀ. Opas Intiasta kuittaa ensimmÀisenÀ suomeksi kirjoitettuna matkaoppaana kaikki Intian osavaltiot, jokaisen unioniterritorion ja tuhdin kattauksen matkaajalle tiivistettyÀ merkityksellistÀ tietovirtaa. Mukana heiluvat niin uskonnot, ihmeet, ilmiöt, vinkit kuin maan monituiset matkakohteet ajattoman virkeÀllÀ vinkeellÀ kirjoitettuna.

Johdatus satojen tuhansien kylien ja tuhansien kaupunkien maahan kÀydÀÀn lÀpi alueellisia eroavaisuuksia huomioiden osavaltioja aluekohtaisesti. Intian etsijÀÀ ilahduttavat kohteita avaavat diagrammit ja syvÀllÀ kokemuspohjalla terÀvÀpiirretyt tekemisen ja nÀkemisen yksityiskohdat. Tervetuloa taivaltamaan idÀn ihmemaan sivukujia, matkailullisia mahtimaita ja tarmokkaita juonenkÀÀnteitÀ.