(0)

Et liv i politik

E-book


Asger Karstensen var helt fra den tidligste barndom klar over, at han ville vÌre politiker. Allerede som 7-8-ürig holdt han sit første "folkemøde" i sin fars prÌstegürdhave, og som 12-ürig kastede han sig ud i en politisk diskussion til en barnedüb med hele farens tilstedevÌrende menighed. Dermed var han spankuleret ud pü den politiske vej, der ville føre ham helt til Folketinget.

"Et liv i politik" er Asger Karstensens egne erindringer om et langt liv i politik og som redaktør for Tidens Krav og Unio-Korrespondancen. Han fortÌller ogsü om sine oplevelser med nogle af tidens mest berømte personer, heriblandt Edvard Brandes, J.C. Christensen, dr. Munch og Ove Rode.

Asger Karstensen (1874-1945) var en dansk redaktør og politiker. Fra 1918-1920 sad Asger Karstensen i Folketinget for Det Konservative Folkeparti, men forlod partiet efter flere personangreb fra sine partifÌller. I 1940 udkom Asger Karstensens erindringsbog "Et liv i politik", som blandt andet fortÌller om hans mange spÌndende oplevelser med nogle af tidens mest prominente politiske og kulturelle skikkelser.