(0)

Fang nuet

E-book


Fang nuet henvender sig til dig, der dagligt observerer, at din telefon er havnet i din hÄnd, og fingrene automatisk fÞrer dig ind pÄ sociale medier, uden at du bevidst har taget stilling til det. Gennem hverdagseksempler pÄ vores indgroede telefonvaner, krydret med humor og psykologiske refleksioner har bogen til formÄl at Þge din bevidsthed om, hvordan dit brug af sociale medier kan pÄvirke dig som menneske.

SÊrligt har bogen fokus pÄ vores evne til at vÊre nÊrvÊrende med de mennesker, som vi omgÄs med, og ikke mindst vores evne til at elske os selv for dem vi er, nÄr vi konstant sammenligner os med vores venners smukke ydre og bemÊrkelsesvÊrdige prÊstationer pÄ bl.a. Facebook, Instagram og LinkedIn.

I lĂžbet af bogen vil du bl.a. skulle overveje fĂžlgende:

Hvad gÄr du glip af i livet udenfor skÊrmen i forsÞget pÄ at holde dig opdateret pÄ sociale medier? Har du tilstrÊkkeligt med pauser i lÞbet af en dag uden din telefon? Synes du godt om dig selv og dit liv uafhÊngigt af, hvor mange likes du modtager pÄ billederne pÄ din Instagram-konto? Hvis du har bÞrn; hvordan bliver de pÄvirket af dit brug af sociale medier?