(52)

Guld for enhver pris

audiobook & e-book


GULDPRISERNE ER STEGET voldsomt i Europa. Opfindsomheden og jagten pÄ det Êdle metal stiger tilsvarende blandt skrupulÞse kriminelle.

Den nye indsatsgruppe RigsvÄbnet har kun eksisteret i nogle mÄneder. Efter nogle dramatiske begivenheder, der ogsÄ er gÄet hÄrdt ud over gruppens mobilstation, har der kun vÊret kort tid til at slikke sÄrene og samle op pÄ lÞse ender. SÄ gÄr det atter lÞs. Trods gruppens kortvarige eksistens er der allerede stor mytedannelse i politikorpset. Gruppens ry breder sig til hele Schengen-samarbejdet, og danskerne nyder godt af det store netvÊrk.

Anna Storm fÄr kam til sit hÄr under anstrengelserne for at fÄ styr pÄ de nye udfordringer, der i hÞjt tempo sender RigsvÄbnet pÄ jagt over flere europÊiske landegrÊnser. Alligevel bliver der tid til hyggelige stunder, hvor gruppens medlemmer nyder godt af Annas provencalske kogekunst.

TOM OXAGER er billedkunstner og bor i SÊby. NÄr malegrejet hviler, har han stor fornÞjelse af at skrive krimier. Det foregÄr gerne i timerne omkring midnat, hvor alt er stille, og selv naboens to smÄ, evigt bjÊffende stakitpissere er faldet til ro.

Guld til enhver pris er den anden lydbog i serien om Anna Storm. Da Tom Oxager er uhelbredeligt frankofil, har han udstyret Anna med franske aner og stor kĂŠrlighed til det provencalske kĂžkken.


Narrator: Peter Carstens
Duration: