(2)

Hud

audiobook & e-book


Da politiet finder det halvt forrĂ„dnede lig af en ung kvinde i nĂŠrheden af jernbanesporene uden for Bristol en varm morgen i maj, tyder alting pĂ„ at hun har begĂ„et selvmord. Og sĂ„dan foretrĂŠkker politiet ogsĂ„ at forklare det – lidt for forudsigeligt og velopklaret.

Men vicepolitikommissÊr Jack Caffery er ikke nÊr sÄ sikker pÄ den udlÊgning. Han er pÄ sporet af en, der opfÞrer sig som et rovdyr, en, der skjuler sig i skyggerne og smutter ind i husene uden at blive set. Og for fÞrste gang i lang tid er han bange.

Politidykkeren Flea Marley arbejder parallelt med Jack Caffery. Hun er kommet sig over tabet af sine forĂŠldre og er begyndt at spekulere pĂ„, om hendes og Jacks forhold kunne blive andet og mere end et professionelt samarbejde. Men sĂ„ finder hun noget, der ĂŠndrer alt. Det er ikke bare for tĂŠt pĂ„ hende selv – det er ogsĂ„ sĂ„ rĂŠdselsvĂŠkkende, at hun ved, at intet nogen sinde vil vĂŠre det samme igen.

Og hun ved, at ingen kan hjĂŠlpe hende denne gang – ikke en gang Jack Caffery – hun stĂ„r helt, helt – alene.

"Det er en spĂŠndende og grum historie, hvor spĂŠndingen bevares til det sidste. Jeg ser med glĂŠde frem til flere oversĂŠttelser af denne forfatter." - Kirsten Emdal, lektĂžr.


Narrator: Louise Davidsen
Duration: