(56)

Ingen vej tilbage

audiobook & e-book


Jack Reacher nÄr omsider hele vejen fra det sneklÊdte South Dakota til sit bestemmelsessted i det nordÞstlige Virginia, nÊr Washington D.C.: hovedkvarteret for militÊrpolitiets 110. specialenhed, hans tidligere arbejdsplads. Den gamle stenbygning er det tÊtteste pÄ et hjem, han nogensinde har haft.

Reacher har rejst den lange vej for at mĂžde enhedens nye kommadoofficer, major Susan Turner, hvis dragende stemme han kun kender fra telefonen.

Men det er ikke major Turner, der sidder ved kommandoofficerens skrivebord. I stedet bliver Reacher mĂždt med en seksten Ă„r gammel mordanklage og en tvungen genindkaldelse til hĂŠren.

Reacher er ikke den, der stikker af, nÄr det hele brÊnder pÄ, sÄ han sÊtter alt ind pÄ at finde Turner og rense sit eget navn, skarpt forfulgt af hÊren, FBI, det lokale politi og fire uidentificerede bÞller.

Under den hÊsblÊsende jagt pÄ sandheden og retfÊrdighed bliver Reacher i den grad sat pÄ prÞve og tvinges til at stille spÞrgsmÄl ved, hvem han er, hvad han har gjort, og om det ubundne liv pÄ landevejen er det eneste rigtige.

“Det siges, at der bliver kþbt en Jack Reacher-roman hver fjerde sekund et sted i verden 
 Lee Childs genistreg har véret at skabe en sej helt, som ménd misunder, og kvinder forguder.”

- Daily Express

“Jack Reacher er mand med stort M, en enspĂŠnder, en frafalden forkĂŠmper for retfĂŠrdighed 
 Den benhĂ„rde helt er i topform 
 LĂŠs den.”

- The Sun

“Tempofyldt, effektiv og slagkraftig, fansene vil elske den.”

- Sunday Mirror

“En af de bedste thriller-karakterer pĂ„ scenen i dag.”

- Newsweek

“Dialogen har aldrig véret skapere 
 Siderne vender sig selv.” San Antonio

- Express News

“En af de bedste i serien.”

- Publishers Weekly

Er Reacher ved at blive blĂžd? Ikke tale om. Den berettigede vold er stadig forblĂžffende, nĂ„r den optrĂŠder. Det her er en af Reachers bedste udflugter. Et must for alle fans.”

- Daily Express


Narrator: Mikkel Bay Mortensen
Duration: