(20)

Ingen vej tilbage

audiobook & e-book


En eskadrille Dauntless-styrtbombefly letter den 4. juni 1942 fra hangarskibet USS Enterprise. Kort forinden har fly fra Japans flÄde angrebet den amerikanske base pÄ Midway, en Þ midt i Stillehavet. Japanernes mÄl er at ÞdelÊgge basen og tage fuld kontrol over Stillehavet. Men angrebet var afslÞret pÄ forhÄnd af amerikanske kodebrydere, og U.S. Navy er klar til at slÄ hÄrdt igen mod fjendens hangarskibe. De to flÄder kan ikke pÄ noget tidspunkt se hinanden, men sender angrebsbÞlger af fly afsted flere hundrede sÞmil over havet pÄ jagt efter fjenden.

Fjerde del af EN VERDEN I KRIG fÞlger duellen mellem Japan og USA i Stillehavet, dagliglivet i krigens skygge og tyskernes fremmarch pÄ Østfronten.

Alt om Historie tager dig med pĂ„ en halsbrĂŠkkende rejse til tidligere tider, sĂ„ du kan nyde historiens stĂžrste begivenheder. FĂžlg med tilbage i tiden – tilbage til frontlinjerne af 2. verdenskrig, vikingernes angreb og tilbedelsen af egypterne. Alt om historie er for dem, der vil vide mere om de spĂŠndende, dramatiske begivenheder i fortiden.


Narrator: Morten RĂžnnelund
Duration: