(0)

Karakalin voima: Purppurausvan animaagit

audiobook & e-book


Kumpi on vahvempi, elÀin vai ihminen?

Seikkailuja, taisteluita ja sykĂ€hdyttĂ€viĂ€ kohtaloita – henkeĂ€salpaavan jĂ€nnittĂ€vĂ€ sarja animaagiheimojen mailta alkaa!

Kaksitoistavuotiaana Tommon on heimonsa muiden jÀsenten tavoin aika ottaa vastaan oma elÀinhahmonsa ja aloittaa vaellus tÀysi-ikÀisyyteen Purppurausvassa. Tommo saa elÀimekseen karakalin eli aavikkoilveksen, mutta elÀimen hahmoon tottuminen ei ole ihan helppoa. Vaikeuksissa Tommoa auttaa Aasa, joka on ilman elÀinhahmoa jÀÀnyt heimonsa hyljeksimÀ tyttö. Aasa ja Tommo ystÀvystyvÀt ja saavat tietÀÀ vihollislauman johtajan, Ismarin, julmasta suunnitelmasta, joka on pakko pysÀyttÀÀ. Nuoret lyöttÀytyvÀt yhteen varpushahmoisen tiedustelijan, Heddan, kanssa, ja lÀhtevÀt Ismarin luo. Kolmikon voimat punnitaan huimassa seikkailussa, jonka aikana vaakalaudalla on jopa oman heimon tulevaisuus.

Karakalin voima aloittaa koukuttavan seikkailusarjan, jossa nuorten animaagien rohkeus joutuu koetukselle, kun he joutuvat taistelemaan animaagiheimoja uhkaavaa vaaraa vastaan. Kohtalokkailla hetkillÀ Tommo, Aasa ja Hedda tarvitsevat sekÀ viisautta ettÀ vaistoja.

Helena Immonen on espoolainen kirjailija, joka rakastaa hyviÀ tarinoita. HÀn kirjoittaa seikkailufantasiaa lapsille ja nuorille sekÀ trillereitÀ aikuisille. Jos Helena saisi valita itselleen yhden supervoiman, hÀn haluaisi osata lentÀÀ.


Narrator: Aku Laitinen
Duration: