(1)

Kurt Danners bedrifter: Flugten fra Sing-Sing

E-book


Ted Snakes har siddet i det topsikrede Sing-Sing-fÊngsel i mange Är for adskillige forbrydelser. Han har endnu nÊsten 12 Är tilbage at afsone. Men hvorfor taler han sÄ om, hvad han skal lave i nÊste uge, som om han er ude af fÊngslet til den tid? Jo, sagen er den, at Lolo, den smukke kvinde, der snÞd ham og angav ham til politiet, snart skal i den elektriske stol sammen med sin medsammensvorne. For Ted Snakes hÊnger Lolos og hendes elskers dÞd pÄ en uforklarlig mÄde sammen med hans egen frihed. SpÞrgsmÄlet er om det er i form af bestikkelse af dommere, en sÊrligt smart forsvarer eller god gammeldags fÊngselsflugt


NB! Serien "Kurt Danners bedrifter" er udgivet i 1940‘erne og skal ses i denne historiske kontekst. Vérkets persontegning og sprogbrug er ikke udtryk for forlagets holdninger. Vérket er udgivet som et historisk dokument, der beskriver sin samtids menneskeopfattelse.

Peter Anker er pseudonym for den danske forfatter Niels Meyn (1891-1957), som skrev et hav af bÞrnebÞger og krimier under flere forskellige pseudonymer, heriblandt Arne Klint og Ellinor Bell. Niels Meyn debuterede i 1904 med "Den stjÄlne undervandsbÄd" og nÄede at udgive hele 226 vÊrker inden sin dÞd i 1957.

Kurt Danner er en eventyrlysten dansker med begge ben plantet solidt pÄ jorden. Sammen med sin makker, Bill, rejser han verden tynd, og hvor end han kommer hen, viser der sig at vÊre gÄder at lÞse, damer at redde eller forbrydelser at opklare.