(0)

Medeas datter

E-book


Pü en ganske almindelig dag omkring Mejlgade i Aarhus, tilstür den unge skuespillerinde Embla et mord. Men intet er, som det ser ud til at vÌre. Embla begynder at se ting i drømmeagtige sekvenser, og hendes fantasi fortrÌnger langsomt virkeligheden mens en okkult verden übner sig, hvor drifter blotlÌgges og transformerer sig til religiøse syner.

"Medeas datter" er en anderledes roman, der sammenfletter krimigenren med den antikke myte om den grÌske troldkvinde Medea, der gøres til offer for sin mand Jasons ambitioner.

Gunhild Brethvad (f. 1946) er en dansk pÌdagog, musiklÌrer og instruktør. Hun har instrueret teater for büde børn, unge og voksne og musikken har ofte en central plads i hendes stykker. Som den eneste i Danmark har hun skrevet og instrueret sükaldte "ble-musicals" - musicals for vuggestue- og dagplejebørn, ligesom hun har opsat adskillige musicals for børn i alderen 4-10 ür. Brethvad har skrevet flere skønlitterÌre bøger for büde børn og voksne, herunder "Medeas datter" fra 1997 og "Himlen i øjet" fra 1999.