(0)

Mor, red dig selv

E-book


Ærlighed, selvansvar og udvikling beskriver Mor, red dig selv ganske godt. Du bliver taget i hĂ„nden igennem Carolines refleksioner omkring hendes eget liv og den lĂŠring, hun har tilegnet sig af bĂ„de succes og udfordringer.

Mor, red dig selv lÊgger vÊgt pÄ, at der ikke findes nogen fÊrdig opskrift pÄ, hvordan du skal leve dit liv, men inviterer dig til at undersÞge din inderside og blive klogere pÄ, hvem du er. Du er nemlig den eneste, der kan Êndre dit liv.

Mor, red dig selv udspringer af den spirituelle tilgang til livet og fokuserer pÄ, at vi har hver vores sandhed. Ingen drÞmme er for store, og det, du mÊrker, er sandt for dig.

Uddrag af bogen

Jeg har taget mange valg fra hjertet, hvor jeg ikke fik det resultat, jeg tÊnkte, jeg ville fÄ, for eksempel, som jeg nÊvnte tidligere, med meditationer. Men jeg tror pÄ, at nÄr vi tager valg fra hjertet, sÄ er vi pÄ rette vej. De valg, du tager, leder dig til noget nyt. Jeg har slÄet mig selv mange gange oven i hovedet, fordi resultatet ikke var der. SÄ til dig vil jeg blot sige, lad vÊre. Lad vÊre med at slÄ dig selv oven i hovedet. Men fejr, at du tog et valg ud fra dit hjerte, og sÄ se, hvor det fÞrer dig hen. Du skal ikke kende vejen. Du skal blot tage det nÊste skridt.

Om forfatteren

Selvudvikling, mod og sÄrbarhed er nogle af Caroline Grundtvigs leveveje. Hun lever sit liv fra hjertet og tror pÄ, vi alle har hver vores unikke sandhed med uendeligt potentiale. For Caroline er hver en begrÊnsning en mulighed for udvikling. Det er et valg om forandring, hun trÊffer hver dag.