(0)

Som lyset i en Renoir

audiobook


Her er lydbogen til alle som svĂŠrmer for Anne Marie Helgers fortĂŠllekunst og den sĂŠrlige franske magi.

Kvit hverdagens konventioner, og kom med ind i Anne Marie Helgers fortryllende lydunivers i denne franske mosaik; fuld af eksistentielle vĂŠrdier, sanselighed og charme. Midt mellem bjerglandskaber, rustikke bygninger og folkeliv, sprudler det med sydens lys, billedskud og det skĂžnne – men ogsĂ„ tusmĂžrket, betragtninger over tiden og det skĂŠve, har fĂ„et en stemme.

Vi kikker indenfor i den gamle operabiograf, er med til indvielsen af klokkespillet i Notre Dame en Vaux og stÄr forundrede ved bredden af tre forsvundne byer. Vi nyder duften af de historiske roser, der genvandt terrÊn efter fÞrste verdenskrig, og besÞger det dansende bibliotek, med bÞgerne som dansepartnere. PÄ en dejlig sommeraften forfÞres vi, og pÄ en kold vinterdag er vi til vinsmagning hos selveste Dom Pérignon.

Tiden skrues tilbage til middelalderen, vi hÞrer HimmelÞglen synge, oplever vinbondens datter blive gift og taber vores hjerte til en stenfigur. Med begejstring mÊrker vi vÄren brede sig ud over vinmarkerne og ser betaget trÊkfuglene dale ned over provinsbyen om efterÄret. Vi flanerer under markedets gyldne hvÊlving og spiser skaldyr i brasseriets mÊlkehvide lys. Vi mÞder den mystiske Kattemand, og provinsbyens kostumier, og sÄ inviteres vi til maskebal i champagnebyen Reims.

Copyright © Marianne Paul, 2018.

Musikstykket pÄ lydbogen (Stellaire 3) er skrevet af Georges Delerue.


Narrator: Anne Marie Helger
Duration: