(0)

Sommerbryllup i Skagen

audiobook & e-book


Elisabeth har taget en date med til sin storesÞsters bryllup, som med sikkerhed vil provokere hendes snobbede familie. Problemet er bare, at han ogsÄ pÄvirker hende pÄ en mÄde, hun ikke havde forventet. Men kan hun overbevise en indÊdt klimaaktivist om, at en stenrig hotelkÊdearving er noget for ham?

Mathilde er fuldt ud optaget af at stĂ„ for maden til festen; hendes firmas stĂžrste opgave nogensinde. Indtil hun fĂ„r Ăžje pĂ„ et nyt navn pĂ„ gĂŠstelisten: Den mand, der knuste hendes hjerte og forlod hende uden et ord for ti Ă„r siden. Nu er han tilbage. Han vil gerne forklare – og bede om en chance mere.

Ingrid var engang kĂŠreste med gommen, og hun har den perfekte date med for at vise ham, at hun er kommet videre. Men sĂ„ melder han afbud. I panik siger hun ja til at tage en anden date med – en kvindelig kunstner, som er alt det, Ingrid aldrig troede, hun skulle i nĂŠrheden af. Men nu vil hun pludselig gerne meget tĂŠttere pĂ„. Hvis hun tĂžr.

Victoria har glÊdet sig til sin store dag, men hendes elskede Christian, den kÞlige og kontrollerede milliardÊr, virker fravÊrende. PÄ stedet lÊgger hun en plan, som skal tvinge ham til at give hende noget, han aldrig har givet nogen fÞr. Men Christian er en dreven forretningsmand, og han er ikke sÄ let at narre, og pludselig ser det ud til, at Victoria ender med at gÄ i sin egen fÊlde ...

Christina Tempest er pseudonym for en dansk forfatter, der har udgivet masser af populĂŠre bĂžger, og som dyrker sin interesse for erotisk litteratur i det skjulte - men med stor passion!


Narrator: Julie Able

Duration: