(9)

Togos sista elefant

audiobook & e-book


NÀr det dimper ner ett svÄrbegripligt sÄ kallat Nigeriabrev i Detlof Hanssons brevlÄda, sÄ inser han att detta Àr det första och enda spÄret efter hans sedan fem Är försvunna förÀldrar. Detlof har inget annat val Àn att sjÀlv resa till det lilla vÀstafrikanska landet Togo, i den del av vÀrlden dÀr inget Àr som hemma i det lilla lugna Falköping. Den ende som vill hjÀlpa honom Àr entreprenören Robert Wright, som pÄ grund av ett missförstÄnd har blivit vÀrldens mest ökÀnde avsÀndare av spammejl.

Tillsammans ger de sig ut pÄ en hisnande fÀrd över den forna afrikanska savannen och genom resterna av en hotad djungel, för att söka efter sanningen om vad som har hÀnt Birgitta och Bengt Hansson. Jagade av tjuvskyttar och togolesiska armén hamnar de i situationer som Detlof aldrig har kunnat drömma om ... inte ens i sina vÀrsta mardrömmar.

"Togos sista elefant" Àr en rolig, spÀnnande och tankevÀckande berÀttelse om den godtrogne och logiskt tÀnkande ingenjören Detlof Hanssons Àventyr. Det Àr en mycket fristÄende uppföljare till Magnus Danielsons första roman "Mannen i rutig skjorta".


Narrator: Sebastian Karlsson
Duration: