(44)

Trevorin salaisuus 3: Paljastus

audiobook & e-book


Uusia kokeiluja ja totuus

Millie ja Trevor ovat tunteneet lapsesta saakka ja ovat olleet toistensa salaisia teini-iÀn ihastuksia. Vuodet ajoivat heidÀt erilleen, kunnes Trevor palasi Los Angelesiin. PÀivÀsaikaan hÀn on start-up-yritysten konsultti, mutta omistaa myös eksklusiivisia seksiklubeja ympÀri maailmaa. Yksi niistÀ on Los Angelesissa sijaitseva Piacere, jossa Millie opiskelee parhaillaan seksuaalisen nautinnon saloja.

Joka viikon perjantaina ennen SexUcation-kurssia Millielle toimitetaan hienostunut lahjalaatikko, joka sisÀltÀÀ ohjeistuksen ja seksikkÀÀn asun sessiota varten. TÀllÀ viikolla Millien on tarkoitus tutkia seksuaalisuuttaan toisen naisen kanssa. Uusi ja kutkuttava tilaisuus saa Millien kiihkon valtaan, mutta kauanko Trevor aikoo sÀilyttÀÀ omaa salaisuuttaan? Voisiko Millien ja Trevorin vÀlinen kemia olla yhtÀ voimakas myös klubin ulkopuolella?

Trevorin salaisuus on romanttisen kirjallisuuden taiturin, L. Shermannin seksikÀs kuusiosainen sarja, jonka keskiössÀ on Millien ja Trevorin rakkaustarina sekÀ Millien villi matka nautintoon.