Cold Feet

Series ‱ 1 books

TÀtÀ et nÀhnyt tv:ssÀ

YhteistyössĂ€ suositun tv-sarjan tekijĂ€tiimin kanssa kirjoitettu Rimakauhua ja rakkautta – ElĂ€mĂ€ jatkuu tĂ€ydentÀÀ sarjan tapahtumia viidennen ja kuudennen tuotantokauden vĂ€lissĂ€.

Rachelin Àkillinen kuolema sai heidÀt kaikki surusta sekaisin. Adamilla ei ole aikaa surra, sillÀ hÀnen on jatkettava heidÀn pienen poikavauvansa tÀhden. EnÀÀ ei ole muita kuin he kaksi, vai onko sittenkin?

Jenny tietÀÀ, ettÀ Pete on hÀnelle se ainoa oikea, joten yhteen muuttaminen on tÀydellinen ratkaisu. Jenny tosin on viimeisillÀÀn raskaana, eikÀ vauvan isÀ ole Pete. PÀÀsevÀtkö he vanhojen kaunojen yli?

Karenin ja Davidin avioero sujuu sopuisasti – ainakin siihen saakka kunnes David aloittaa suhteen asianajajansa kanssa. Arki kolmen pienen lapsen kanssa vaatii tasapainoilua, eikĂ€ se onnistu yksin keneltĂ€kÀÀn.

Rimakauhua ja rakkautta – ElĂ€mĂ€ jatkuu tĂ€ydentÀÀ tv-sarjan tapahtumia viidennen ja kuudennen tuotantokauden vĂ€lissĂ€. Kirjailija Carmel Harrington kirjoitti menestysteoksen yhteistyössĂ€ tv-sarjan tekijĂ€tiimin kanssa.

Carmel Harrington on syntynyt Lontoossa, mutta asunut Irlannissa 10-vuotiaasta lÀhtien. HÀn työskenteli suurissa kansainvÀlisissÀ yrityksissÀ, kunnes vaihtoi liike-elÀmÀn oravanpyörÀn kotiÀitiyteen ja kirjojen kirjoittamiseen. Nykyisin hÀn myös johtaa Wexfordin kirjallisuusfestivaaleja.

1 of 1 titles

You've displayed all the books in the series Cold Feet