Stina Seger

Series ‱ 2 books

Kun Julia Johansson palaa aamuyöllÀ yökerhosta, hÀn kohtaa jÀrkyttÀvÀn nÀyn. Kaikkialla on verta, ja Julian sisko makaa keittiössÀ elottomana.

Rikoskomisario Stina Seger tiimeineen ottaa tapauksen tutkittavakseen, mutta johtolankoja ei juuri tunnu löytÀvÀn. Kovapintainen Stina kamppailee myös oman surutyönsÀ ja jaksamisensa kanssa, eikÀ tutkintaa helpota myöskÀÀn se, ettÀ tekijÀ tuntuu jatkuvasti olevan askeleen edellÀ. Stinan kollegoineen on pÀÀstÀvÀ lÀhemmÀs totuutta ennen kuin tappaja iskee uudelleen.

Samaan aikaan erÀs mies yrittÀÀ selvittÀÀ totuuden vuosia sitten tapahtuneen karmean onnettomuuden takana. Kuka mies on ja mitÀ hÀn etsii niin kuumeisesti?

NÀyttÀÀ siltÀ, ettÀ saalistajia on liikkeellÀ enemmÀn kuin yksi...

Saalistaja jatkaa rikoskomisario Stina SegeristÀ ja hÀnen tiimistÀÀn Göteborgin poliisissa kertovaa rikossarjaa, jonka sarjan ensimmÀinen osa MuistijÀljet aloitti.

Rikoskirjoistaan tunnettu Kamilla OresvÀrd on syntynyt 1967 Falunissa, Ruotsissa. HÀn debytoi ensimmÀisellÀ romaanillaan 47-vuotiaana tehtyÀÀn ensin pitkÀn uran bisnesmaailmassa. OresvÀrdiltÀ on aiemmin julkaistu synkÀnkaunis Mona Schiller -sarja, joka on koukuttanut lukuisia skandidekkarifaneja.

2 of 2 titles

You've displayed all the books in the series Stina Seger