(0)

Rejseskribenten Rejser Til... Wien

e-book


Rejseskribenten Rejser Til... Wien er den fĂžrste bog i Rejseskribentens nye rejsebogsserie, og den fĂžrste af i alt fire bĂžger om Wien.

Rejseskribenten forsÞger i denne bog at vise, at Wien er mere end Sachertorte, Wienerschnitzler pÄ stÞrrelse med et lokumsbrÊt, Wienervals, klassisk musik, arkitektur, kejsere, slotte, klassiske kaffehuse samt bevise, at der ikke er hold i Bertold Brechts udtalelse om, at Wien 'bare' er en by, der er bygget op omkring nogle kaffehuse eller at Wien fÞrst bliver smuk, nÄr mÞrket falder pÄ, sÄdan som komponisten Robert Stolz engang pÄstod.

Bogen indeholder, som de Þvrige fra Rejseskribentens hÄnd, ogsÄ en rÊkke ukendte historier og anekdoter, der fortÊlles med et glimt i Þjet og et smil pÄ lÊben, ogsÄ selv, nÄr historierne kan fÄ en tÄre frem i Þjnene eller fÄ hÄrene til at rejse sig pÄ armene af lÊseren ...

Bogen indeholder desuden et kapitel om kurbyen Baden bei Wien, som nemt kan nÄs i lÞbet af en times tid med Lokalbanen fra centrum af Wien. En by som egner sig til en heldags udflugt eller flugt fra Wiens hektiske turistmylder.